Landschapsplan


Antea Group presenteerde op 2 maart op kasteel Wolfrath het eindconcept van het landschapsplan aan vertegenwoordigers van de omgeving. De basis voor dit plan is de inbreng die de omgeving in eerdere sessies heeft gegeven en het voorkeursalternatief waarvoor Gedeputeerde Staten hebben gekozen.

De belangrijkste aandachtspunten voor het plan zijn de inpassing rond kasteel Wolfrath, het Sterrebos en de uitbreiding in het Geleenbeekdal. In deze sessie heeft Antea Group ook de ideeën voor de architectuur van de nieuwe gebouwen van VDL Nedcar laten zien. Er waren vooral beelden te zien van de inpassing rond Wolfrath. Aanwezigen gaven terecht aan dat ze beelden misten met het zicht vanuit Nieuwstadt en Holtum op de uitbreiding en de randweg.

Daarom zou op 16 maart een vervolgsessie plaatsvinden om ook die beelden te laten zien. In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, heeft Antea Group deze bijeenkomst moeten annuleren. Ook voor Antea Group is de gezondheid van alle burgers nu het allerbelangrijkste. De deelnemers aan de landschapssessie ontvangen van Antea Group een e-mail over deze beelden.

Voor vragen over dit landschapsplan kunt u terecht bij Gaston Graaf via gaston.graaf@anteagroup.com.


vdl2