Voortgang gevelisolatie en fietsoversteek Limbrichterstraat


1) Gevelisolatie

De materialen die nodig zijn voor de geluidsisolerende maatregelen aan de gevel van de 5 woningen in Nieuwstadt zijn nog niet geleverd. Naar verwachting worden ze tussen half en eind november 2022 geleverd. Alles staat klaar om vanaf dan meteen te kunnen starten met het aanbrengen van de geluidsisolerende maatregelen bij 5 woningen in Nieuwstadt.

Update 8 december 2022: De materialen zijn eind november geleverd en er is meteen gestart met de werkzaamheden. Het aanbrengen van de gevelisolatie is naar verwachting voor de kerst gereed.

2) Aanleg fietsoversteek Limbrichterstraat start maandag 7 november

Maandag 7 november start KWS in opdracht van het cluster Wegbeheer van de Provincie Limburg met de aanleg van de veilige fietsoversteek aan de Limbrichterstraat. De werkzaamheden worden naar verwachting vrijdag 11 december afgerond.

Update 8 december 2022: De aanleg van de fietsoversteek duurt iets langer en wordt naar verwachting rond 22 december 2022 afgerond.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden worden het autoverkeer omgeleid via een tijdelijke weg naast de bestaande weg. Hierdoor blijven VDL Nedcar en het Mitsubishi Distribution Center bereikbaar, kunnen de wegwerkers het werk veilig uitvoeren en blijft het gebied voor de omwonenden ook bereikbaar. Fietsers vanuit Nieuwstadt in de richting van de N276 worden via een kleine route omgeleid. Fietsers die van het kruispunt Aan de Linde richting Sittard willen fietsen worden aan de oostzijde van de N276 omgeleid.

Zie ook

nieuwsbericht van 28 juni 2022: Ver­be­te­ring vei­lig­heid Lim­brich­ter­straat Nieuw­stadt voor fiet­sers en voet­gan­gers dit jaar.

  • Locatie werkzaamheden aanleg fietsoversteek Limbrichterstraat
    Locatie van de werkzaamheden voor de aanleg van de fietsoversteek